Logo SstarWines Jak czytac etykiete Chile
Comte de Brismand, Brut, Reserve Bissinger NV
Champagne AOC
Francja
Chardonnay
Pinot Noir
Pinot Meunier
Cena: 59
Alk: 12,00%
Kolor: m
Nr 14699
www
Legenda (ocena):
8 - wybitnie, prawdziwe arcydzieło
7 - bardzo dobre, wino z dużą klasą
6 - dobre, interesujące
5 - całkiem niezłe, przyzwoite
4 - słabe
Brak gwiazdki
3 - omijać z daleka, wino z wyraźnymi wadami

Inne od Bissinger:
Rose, Brut NV Champagne Chardo..

Premier Cru NV Champagne Chard..

Premier Cru Champagne Chardon..

star (2013-09-07) Ocena: 6
Delikatne i szampańskie z doasage i z ceną jak trzeba;-) @Lidl

star (2013-09-07)
Z trzech szampanów Bissingera dostępnych w różnych momentach w Lidlu ten przypadł mi najbardziej do gustu, pozostałe dostały ledwo piątki, choć może to genus loci - nadmorska bryza i terroir karwieńskich piasków zadziałał;-)
wino14699#48544

star (2013-09-07)
Lepszy, bardziej delikatny - słodko-kwaśny, a nie goryczkowy, niż dużo tańszy i jednak prostszy Cremant d'Alsace dostępny także w Lidlu. W tym wypadku warto zapłacić za słowo Champagne nieco więcej. Polecam!
wino14699#48545

star (2013-09-07)
Fiona All Natural Beckett znana miłośniczka win naturalnych (cokolwiek by to oznaczało) też miała okazję spróbować Comte de Brismand i pisze, że ponoć wzorowany na Veuve Clicquot to jednak odrobinę słodszy, co wg mnie jest dobrym pomysłem, szczególnie na szampan inicjacyjny i nie mam tu na myśli tego co sklepikarz w Cortonie mówił o musujących winach i nauce amerykańskiego od turystek z USA.

Matching Food and Wine (pralinka) by Fiona Beckett. Lidl
Comte de Brisand Champagne brut (£12.99). I was told by a buyer this was modelled on Veuve Clicquot though it's a touch sweeter. Lidl also has rather stylish magnums of Champagne Bissinger for £34.99 which are even better if you can lay your hands on one.

FIONA BECKETT

Fiona Beckett is an award-winning food and wine writer, one of the UK’s leading experts on food and drink matching, wine columnist for The Guardian and the author of 23 books on food, wine and beer.

She has been a regular contributor to many other national newspapers with weekly columns for The Times and the Daily Mail and to leading food, drink and lifestyle magazines including BBC Good Food, Country Living and Good Housekeeping. In 2002 she was voted Food Journalist of the Year by the British Guild of Food Writers.

She is currently a contributing editor to the wine magazine Decanter, a regular contributor to Easy Living and has recently started writing for Jamie magazine.

Her books include Fiona Beckett's Cheese Course (2009), Food, Wine & Friends and An Appetite for Ale (2007), Cooking with Wine (2005), How to Match Food and Wine (2002) and Eating and Drinking: an A-Z of Great Food & Drink Combinations (2000). She also gives classes and workshops on food and wine pairing.
wino14699#48546

star (2013-09-07)
O Fionie Beckett tutaj wino11900#44249 wspominałem już.
wino14699#48547