(21:11:07) mm: ciekawostka: otworzylem ostatnio Silex od Dagueneau 2005
i podalem w skarpecie; nikt z 5 gosciu przy stole nie
powiedzial, ze to SB
(21:11:26) mm: a ludziska sie generalnie znaja na winie
(21:11:59) wein-r: W tym SB choć ciutkę histerii było? Wink
(21:12:01) mm: riesling lepszy Smile
(21:12:04) sstar: nie ma w bazie! fotke please
(21:12:16) sstar: dobre bylo?
(21:12:33) mm: dobre, ale tluste
(21:12:53) mm: chyba zle podeszlismy do tego wina, tak na luzie, z marszu
(21:13:01) mm: chyba trzeba sie przy tym na chwile zatrzymac
(21:13:03) sstar: siedem jak w morde;)
(21:13:05) mm: ale porazony nie bylem
(21:13:17) sstar: szesc?
(21:13:28) mm: 6-7
(21:13:43) mm: mysle, ze kiedys moze wiecej
(21:13:45) mm: sprawdzimy
(21:13:52) sstar: notka juz sie ksztaltuje, brakuje mi fotki:)
(21:14:19) mm: nie wytrzymam z Toba
(21:14:21) mm: Smile
(21:14:33) rurale: Jak długo można by było jeszcze trzymać?
(21:15:05) rurale: Tzn wytrzymać ze Sstarem:)
(21:15:10) mm: mysle, ze dlugo to mozna trzymac
(21:15:57) mm: nie bylo to SB na dzis, sadze, ze te podstawowe dzis lepsze
(21:16:09) mm: lisek tez moze poczekac chyba
(21:16:22) rurale: Ja ostatnio piłem sb od Cotat. Nie znam się na tym dobrze,
ale też pewnie mogłoby poleżeć.
@Koelner-Weinkeller
sstar (2010-10-27) Może to kwestia rocznika, piąty był dość ciepły, ekstremalny pewno. wino10443#21920
troll (2010-10-27) To jest bardzo smaczne wino. Tylko za tą cenę bessensu. wino10443#21955
star (2017-06-18) MM to nie Messi, ale piją to samo. Siłę 2013 za 350E... Na Ibizie. Że o Dom Perignon nie wspomnę. wino10443#529232
temi (2017-06-18) Ty też się dałeś Starze na to nabrać? ;-) wino10443#529233
star (2017-06-19) Trochę mnie zdziwił ten Silex, ale fake'a nie wyczułem na siłę;-) wino10443#529234