star (2015-02-22) Ocena: 6 Wzorcowy Sauvignon z drugiej półkuli. Do sera koziego i carrpaccio wołowego, gdy mule, znaczy małże zjedli inni. @Biedronka
star (2015-10-31) Próbował ktoś pinota? Promo jest! wino15367#527610
marwin (2015-10-31) @Star. Piłem wiele razy. Bardziej do jedzenia niż solo. Lepsze lekko schłodzone. Soczystość, owoc i bezpretensjonalność. Bliżej klimatów różu niż czerwieni.Ja serwuję z pieczoną polędwicą. wino15367#527611
peyotl (2016-04-30) Akurat dzisiaj nabyłem Greyrock 2015 i w sumie nic się nie zmieniło, co w przypadku Owada jest na plus zazwyczaj. Jest sporo świeżości w tym SB, umiarkowany grejpfrut i choć podjeżdża jak na mój gust jakąś taką sztuczną słodyczą, to może być hit tarasowego lata 2016. A taras - już zaraz, 16 maja, w Arezzo, na 6 piętrze. Chętnie przyjmę wszelakie podpowiedzi dobrych/ulubionych toskańskich białasów tarasowych. wino15367#528188
peyotl (2016-04-30) Teraz będzie profanacja. Otóż dolałem białego Greyrocka do tego tutaj (pralinka) Salice Salentino i wyszedł całkiem smakowity róż, a właściwie taki jakby claret. I co mi kto zrobi? wino15367#528189
marwin (2016-04-30) Nic się Peyotl nie martw. Przed chwilą zmiksowałem muscadeta sur lie z rioją. Taras to dobre miejsce na takie doświadczenia. Muszę przyznać że szału nie było. wino15367#528192